19.2.2012 Agility seminář Pottendorf (Rakousko)

19.02.2012 21:41

Den po závodech v  Mikulově jsme si udělaly výlet za Olinkou Edrovou do rakouského Pottendorfu. Jsem ráda, že jsme nevyšly ze cviku a měly ještě sílu :)) Bylo to úplně něco jiného trénovat na speciálním povrchu s umělou trávou. Enunka běhala daleko rychleji než obvykle, byla celá veselá, rozdováděná, chvilkama neovladatelná, ale měla jsem z ní velkou radost - mám ráda, když se chová jako střelené štěně, alespoň je vidět, že ji agility baví !! :)) Však je to pro nás především zábavná hra, si jít zaběhat !!

Jsem velice ráda, že jsme se rozhodly na seminář jet, byla to pro nás nová zkušenost a určitě, bude-li opět možnost jet na další seminář, nebudu váhat.

Olinka pojala výcvik jakoby se jednalo o závod. Dlouhé a celkem náročné parkury jsme si procházeli sami a snažili se si vedení promyslet na vlastní zodpovědnost. Následně jsme běželi dle svých představ a poté byli kritizováni či chváleni a jednitlivé úseky běhaly, dokud nebyla případná problematická sekvence parkuru dokonalá.

Víkend jsme si velmi užily, sešla se fajn partie lidí a i když jsme v neděli večer padly zcela vyřízené, stalo se tak s velmi dobrým pocitem po práci, kterou jesme odvedly a snad se opět posunuly o kousek dál !! :))